Peters Car Cleaning logo

Catalogus

Bestel uw onderhoudsproducten

Wil u uw auto graag zelf uitgebreid schoonmaken? Dan kan u in onze catalogus allerlei aangepaste onderhoudsproducten terugvinden. Van glasreinigers tot ledercrèmes, u kan onze artikelen eenvoudig telefonisch of via mail bestellen. Stuur ons gerust een bericht bij vragen

Product

Prijs (incl. btw)

Reinigings- en beschermingsmiddel voor banden en onderdelen uit kunststof aan de buitenzijde van uw auto (bv. bumper). Het product droogt snel op en laat geen vetvlekken na.

€ 17,95

De Quick spray wax laat de lak van uw auto glanzen en beschermt die tegelijkertijd. Lichte vervuiling zoals stof of vingerafdrukken verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zowel op lichte als donkere lak ontstaat er een waterafstotend pareleffect. 

€ 15,95

Een cleaner en wax ineen die zich uitstekend leent om lichte krassen te verwijderen en doffe lak te herstellen. Het product laat de lak van uw auto glanzen en beschermt die tegelijkertijd. 

€ 16,95

Product dat lederen bekleding reinigt, voedt en beschermt. Het leder krijgt z’n oorspronkelijke uitstraling terug en wordt erg soepel.

€ 19,95

glass clean and shine

Ideaal voor streeploze en glanzende ramen langs de binnen- en buitenzijde van uw auto. Met het product kan u moeiteloos vuil, vet, nicotine en insectensporen verwijderen. 

€ 12,95

De Dashboardlotion kan u zowel op kunststof, vinyl als leder aanbrengen. Het product laat geen vetvlekken na en geeft onderdelen in uw auto een zijdematte glans. 

€ 15,95

Met de Interior multi cleaner kan u onder meer olie, vetvlekken en vervuiling op de bekleding, het dashboard en de deurpanelen aanpakken. Het product droogt snel op en laat geen sporen of witte resten na. 

€ 12,95

Schuimende en reinigende autoshampoo in combinatie met wax. De wasactieve stoffen in de shampoo zorgen voor een mooie glans en extra bescherming. Als u uw auto afspoelt, zal het water netjes van de lak aflopen – wat de droogtijd aanzienlijk versnelt.

€ 12,95

(Vlieg)roest, metaaldeeltjes en remstof van de lak, de velgen of de ramen van uw auto verwijderen, wordt kinderspel. Dankzij een actieve formule kleurt het vuil paars.

€ 16,95

Met de geconcentreerde en schuimende Insect remover kan u hardnekkige insectenresten vakkundig aanpakken. Het product hecht goed aan en werkt snel in.

€ 12,95

€ 12,95

Aangepast product om asfaltresten, teer en lijm op autolak te bestrijden. Opgespatte teer- en bitumenresten lossen razendsnel op. 

 € 16,95

Een krachtig en zuurvrij reinigingsmiddel om remstof en vuil van velgen te verwijderen. U verkrijgt een glanzend schoon resultaat zonder uw auto te hoeven borstelen.

€ 14,95

Engine wash is een oplosmiddelvrij product om de motorruimte van uw auto grondig mee te poetsen. U kan er o.a. olie, vet en tectyl mee aanpakken.

€ 14,95

Meer weten over onze producten?

Stuur ons gerust een bericht!